Здравейте. Смених оригиналния касетофон на алфата (156) с нов MP3/USB Player . Всичко е точно свири си превъзходно но като изключа от контакт гасне и всички запаметени настройки и радия изчезват и после на ново което е отвратително . Не може да се пусне като оригиналното без контакт.. Какво ще посъветвате да направя ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ново CD на 156 цата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivoshaklev Покажи съобщениеЗдравейте. Смених оригиналния касетофон на алфата (156) с нов MP3/USB Player . Всичко е точно свири си превъзходно но като изключа от контакт гасне и всички запаметени настройки и радия изчезват и после на ново което е отвратително . Не може да се пусне като оригиналното без контакт.. Какво ще посъветвате да направя ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ivoshaklev Покажи съобщениеАми вадя буксата от едното cd и я слагам в другото. Не знам какво има.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеДа, точно от тук трябва да се тръгне.
P.S. Родина се пише с главно "р".Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНе, това не - по принцип никой не може да ме убеди, че Родина може да се напише по друг начин освен с главна буква - никакви институти, професори, академици, министерства и т.н. В частния случай на подписа ти обаче наистина съзирам извинение за това - и то, както вече отбелязах, заради хумора.
А ако пък теб те гложди още отвътре, ето какво дават за правописа в този сайт, който си посочил, за това как се пише Родина: http://ibl.bas.bg/ezikovi_spravki/ca...B8%D0%BD%D0%B0.
Ще го напиша и с думи: Няма намерени резултати.
Браво, български академици и професори по български език! Живи и здрави да сте и още дълго да получавате заслужените си заплати!
П.С. Не ми дреме на кура как се пише "родина".Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Такааа,има два кабела на които има "+" жълтия и червения. Ще видиш,че жълтия на буксата на колата е по-дебел от червения. На жълтия кабел имаш винаги "+" независимо на контакт или не. На червения идва "+" когато дадеш контакт. На сидито имаш жълт и червен,както и схема на самия корпус,провери я за сверка на цветовете. Двата трябва да вържеш на жълтия на буксата на колата,тогава няма да губи станциите и ще помни настройките както и ще свири без контакт.
По спомени карам.
Жълт на буксата на колата е за паметта.
Червения на буксата на колата е "remote" не ми идва на ум превода на български.
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЧервения на буксата на колата е "remote" не ми идва на ум превода на български.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment